Настя Каменських порадувала фанатів милим фото в яскравому образі

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі зухвале фото в дивовижному образі, але фанати помітили цікаву деталь.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Настя відображена в цікавій локації, яка нагадує підземну парковку. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому вбранні - на ній коротеньке чорне плаття, поверх якого вона накинула стильну джинсову куртку оверсайз. Свій образ вона доповнила темними колготками-сіточкою і модними червоними чобітьми, які візуально подовжують стрункі ноги. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона епатажно позує фотографу. У підписі до публікації Каменських написала: "відправляю вам свій яскравий вайб і нехай ваш сьогоднішній вечір стане таким же яскравим! Як вам цей образ?". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото, проте деякі здивовані неприродною довгою ноги співачки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.