Лоліта Мілявська - 57-річна радянська, українська та російська естрадна співачка, актриса і телеведуча, яка частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Зараз виконавиця приміряла ефектний образ, поставши в розкішній сукні з відвертим декольте.

Читайте Знай в Google News!

"Де я така, поки не скажу. Тільки в новорічних зйомках можна приміряти таке", — написали вона в підписі до відео. І це незважаючи на пандемію COVID-19 і скасування новорічних гулянь в Москві. У середині листопада стартували традиційні зйомки проектів, які глядачі побачать вже на початку 2021 року.

Сукня на Лоліті Мілявській прямо в підлогу з екстремально глибоким декольте з ефектом пуш-апу і акцентом на талії. На початку цього року жінка розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком, тренером зі сквошу Дмитром Івановим, що і спричинило значне схуднення. Тому співачка і може дозволити собі зараз найсміливіші силуети і поєднання, як зараз — модну стрижку з чудовим вбранням.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це мій новий лук, тепер я буду ходити тільки так, навіть взимку. Я повинна була народитися під час корсетів, цацок. Хоча з моїм характером я все одно б носила картоплю, пакети. Ремонтувала б унітази, вигрібну яму б чистила", - поділилася Лоліта у відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху: галас на весь світ

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта залізла в "будиночок" до Шакуліна і полізла цілуватися: "Тра*ни мене″

Знай.ua писав, Королеву остаточно забув: Миколаїв зізнався в почуттях до Лоліти