У неділю, 29 листопада, пройде суперфінал популярного шоу "Танці з зірками-2020". За головний приз боротимуться відразу три пари.

Читайте Знай в Google News!

Спеціально для наших читачів ми знайшли всіх переможців попередніх сезонів. Давайте згадаємо і насолодимося найяскравішими виступами зірок:

Володимир Зеленський та Олена Шоптенко

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перший сезон "Танців з зірками" відбувся в 2006 році. Він став тріумфальним для Володимира Зеленського та Олени Шоптенко. Пара швидко завоювала любов глядачів і вирвалася у фінал, де впевнено обійшла Наталію Могилевську і Влада Яму.

Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький

У 2007 році зірками нового сезону "Танців з зірками" стали олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва та її партнер Сергій Костецький. У фіналі противником Подкопаєвої став Олег Скрипка, якого спортсменка випередила з мінімальним відривом – 115 балів проти 113.

Марчин Мрочек і Анна Пелипенко

У третьому сезоні "Танців з зірками" знову брала участь Наталія Могилевська. Але їй не вдалося взяти реванш - співачка програла парі Марчин Мрочек і Анна Пелипенко. І хоча судді поставили високі оцінки Могилевській, більшість глядачів проголосувала за польського актора.

Стас Шурінс і Олена Пуль

Четвертий сезон "Танців з зірками" став успішним для латвійського співака Стаса Шурінса, який був дуже популярним завдяки українській "Фабриці зірок 3". Шурінс і його партнерка Олена Пуль стали наймолодшою парою, коли-небудь стала переможцями "Танців з зірками".

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

З третього разу Наталія Могилевська все ж стала переможницею "Танців з зірками". Співачка брала участь в шоу в 2016 році. Разом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком, Могилевська змагалася за перемогу з Надею Дорофєєвою та Женею Котом.

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова

У 2018 році переможцями "Танців з зірками" стали Ілона Гвоздьова та Ігор Ласточкін. Комік полюбився глядачам з першого ефіру. Як і Гвоздьова, яка брала участь у наступних двох сезонах шоу.

Ксенія Мішина і Женя Кот

Тріумфаторами оновленого сезону "Танців з зірками-2019" стали Ксенія Мішина і Женя Кот. Перемогу акторці пророкували з самого першого ефіру. І хоча її суперниця - спортсменка Анна Різатдінова до останнього боролася за кубок, Мішина здобула впевнену перемогу.

Хто ж стане переможцем "Танців з зірками" в сезоні 2020 року? Вже відомо, що за підсумками голосування глядачів і журі в 12-му прямому ефірі, в суперфінал вперше пройшли три пари: Юлія Саніна і Діма Жук, Санта Дімопулос і Макс Леонов, а також Надія Мейхер і Кирило Васюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіні Кароль заборонили співати - її обличчя в цей момент потрібно бачити.

Як повідомляв Знай.uа, солістка The Hardkiss Юлія Саніна в прозорому вбранні похвалилася ідеальними ніжками.

Знай.uа писав, Українка з рекордним бюстом втиснула величезні "кавуни" в золоту сукню.