Сьогодні, 29 листопада 2020 року, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікуваний грандіозний жіночий суперфінал та запекла боротьба за омріяний кубок у шоу "Танці з зірками".

Парам належить виконати по три танці: той, з яким вони прийшли на проект, яскравий танець сезону і Новий. Відомо, що Санта Дімопулос з Максом Леоновим буде танцювати фокстрот, Надія Мейхер і Кирило Васюк станцює і заспіває під час виконання фламенко, а Юлія Саніна з Дмитром Жуком виконає пристрасне танго.

Читайте Знай в Google News!

"Цей день настав. Вже сьогодні о 21: 00 на 1+1 відбудеться грандіозний жіночий суперфінал та запекла боротьба за омріяний кубок.Яка пара, на твою думку, повинна стати переможцями шоу? Поділися в коментарях і голосуй за своїх Фаворитів. Учасникам необхідна твоя підтримка", - написано в підписі до публікації аккаунта шоу "Танці з зірками" в Instagram.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У трійку незмінних суддів проекту приєднуватися MONATIK, який відкриє недільний ефір з Lida Lee і NiNO, DOROFEEVA і переможець другого сезону — Ігор Ласточкін. Фіналістів прийдуть підтримати Іванна Онуфрійчук, а також Сергій Мельник, Арам Арзуманян, Сергій Танчинець, Дмитро Танкович, Позитив та Іраклі Макацарія з Олександром Поповим.

Ще одними з ведучих балкона стануть Андре Тан з Анною Різатдіновою та Володимир Горський з Назаром Задніпровським.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль осідлала Горбунова, поки Осадча не бачить: "Краще б так Дана"

Як повідомляв "Знай.ua", солістка The Hardkiss Юлія Саніна в прозорому вбранні похвалилася ідеальними ніжками.

Знай.ua писав, Тіна Кароль показала розваги з неідеальною фігурою: "Як песика"