Тіна Кароль - відома українська співачка, актриса і телеведуча, яка частенько балує шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram.

Однак зараз фото з нею опублікував Керівник жанрового напрямку "Великі розважальні шоу" в "1+1 Продакшн" Володимир Завадюк.

Читайте Знай в Google News!

Він постав разом з Тіною Кароль на фото, яке було зроблено, судячи з місця розташування, на 12-му павільйоні ВДНГ. В руках Завадюк тримає нещодавно випущену книгу українського Vogue. Вона присвячена героїням, що змінюють світ тут і зараз, залишаючи свій слід в історії. На обкладинці постала якраз таки Тіна Кароль. "Люблю давно і безнадійно, @tina_karol. І дуже пишаюся. @vogue_ukraine @voguemagazine @tanci1plus1", - написав він у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна помітити, що Тіна на знімку знаходиться в спортивному смугастому топі, закинувши руку на Володимира Завадюка, і спостерігаючи за ним з посмішкою на обличчі. "Ми теж любимо давно і безнадійно (розуміємо", "Дуже підходять один одному..прям схожі ніж те..", "Володимир, а чому безнадійно?", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала розваги з неідеальною фігурою: "Як песика"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль вперше розповіла про своє щастя: "Моя відповідь на питання". Тільки ледачий не приписував їй роман з молдавським музикантом Даном Баланом.

Знай.ua писав, Тіна Кароль дозволила розглянути інтимне місце для поцілунків: "Ціна 100 грн"