Українська співачка Світлана Лобода, яка наразі значну частину свого часу проводить у Росії, привітала себе, своїх дочок і підписниць з Днем матері, який у Росії святкують якраз в останню неділю листопада, що у 2020 році випадає на 29 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний святковий пост був розміщений на офіційній сторінці Лободи у соціальній мережі "Інстаграм".

"З Днем Матері нас, милі дівчатка", — йде мова у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На знімку Лобода позує зі своїми доньками Євангеліною та Тильдою на відкритій літній терасі. Де й коли зроблене фото не зазначається, однак очевидно, що це не листопадова погода для Москви. Всі троє жінок одягнені в одяг білого кольору: малі дівчата у сукні, а сама Світлана у білу спідницю і білу кофту.

Цікаво, що Лобода продовжує приховувати обличчя молодшої доньки Тильди — мала повернута до камери потилицею. Залишається лише гадати, що стало основним мотивом для такої послідовної поведінки — віра у забобони, повага до приватності дитини чи може навіть схожість на невідомого публіці батька (ЗМІ вже декілька років поширюють чутки про можливий роман Світлана з німецьким музикантом, лідером гурту Rammstein Тиллем Ліндеманном).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.