Український гуморист, актор "Кварталу 95" Євген Кошовий показав забавний відеоролик, який жартує над людьми на карантині.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена в розділі сторіз на сторінці Кошового у соціальній мережі "Інстаграм".

На короткому відео комік змінив свою зовнішність за допомогою фільтра на смартфоні — голова Євгена роздута, немов він набрав не один десяток зайвих кілограмів. Особливо у кадрі збільшилися щічки Кошового, також з'явилося масивне друге підборіддя.

"Третій день карантину. Політ нормальний", — каже гуморист у ролику, й продовжує, наспівуючи: "Самоізоляцііііііія".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сторіз Євгена Кошового, Instagram @evgenii.koshevoi
Сторіз Євгена Кошового, Instagram @evgenii.koshevoi

Очевидно, цим жартом Кошовий хотів нагадати про можливість набору зайвої ваги при дотриманні суворої самоізоляції. Для багатьох людей при роботі з дому чи вимушених "вихідних" стає складно рухатися достатньою мірою — завжди є спокуса так і не вставати з дивану, а також якомога менше виходити з дому, щоб не наражати себе та інших на небезпеку. Окрім цього, у деяких осіб змінилася харчова поведінка: звичні моделі, пов'язані з роботою і їжею (обід у столовій, судочок з гречкою тощо) руйнуються, а ще вдома легше зробити зайвий швидкий перекус з суперечливих у дієтичному плані продуктів. І авжеж, не треба забувати, про фактор стресу — на карантині людина може бути схильна вживати зайві калорії, аби відволіктися чи спробувати покращити свій настрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кошовий з "Квартал 95" хоче замінити Зеленського? Каже, це лише початок.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий і Кошовий і Пікалов з "кварталу" перетворилися на гангстерів: "Йоу, заряджайтеся!"

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти".