Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний кадр, на якому позувала в чорному костюмі-оверсайз поверх білосніжної футболки. Так, артистка робила селфі в дзеркалі, спокусливо рухаючись на камеру і посилаючи численній аудиторії повітряні поцілунки. Красуня засвітила струнку фігуру і поцікавилася, який із знаків Зодіаку її фанати вважають нестерпним. До слова, сама Нана народилася 14 березня під знаком Риби.

"Який знак Зодіаку найнестерпніший 🧐"

Фолловери не пройшли повз, ділячись своїми думками: "зі Скорпіонами постійна проблема 😄 і дочка з їхніх 🔥", " мені здається для кожного знака свій нестерпний знак🤔 🤗"," стрілець може ? Січневі козероги теж іноді", " Діви, жінка Діви це взагалі️️", " Для мене не має значення який у людини знак зодіаку. Всі люди індивідуальні. Але мені здається, що Знак стихії має більш високу значимість для характеру.", "Той, який вірить в знаки зодіаку".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще