Фешн-фотограф, блогер, б'юті-амбасадор і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк показала у своєму мікроблозі в Instagram незвичайне фото свого перевтілення. На знімку Зоряна красуня з'явилася в абсолютно новому образі, та в такому, що фанати просто її не впізнають.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Соня відображена на сірому тлі, вона з'явилася перед камерою в дивовижному образі, та в такому, що її порівняли з героїнею казок Гретель. На ній пишне чорно-біле плаття цікавого фасону і середньої довжини, а також колготки в дрібну сіточку і витончені чорні босоніжки. Пишні руде волосся красуні зібрані у високий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж, вона уважно дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Плакидюк написала: "Це я вас запрошую сьогодні о 19:00 натиснути зелененьку кнопку @novy_channel 💚 і подивитися найсвіжіший випуск #СУПЕРТОПМОДЕЛЬПОУКРАЇНСЬКИ. Не пропустіть - там таке!". Фанати не пройшли повз і почали активно коментувати знімок, відповідаючи на питання зірки.

Коментарі під постом Плакидюк
Коментарі під постом Плакидюк

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі під постом Плакидюк
Коментарі під постом Плакидюк

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.