Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь у різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. На відео, створеному для платформи TikTok Полякова катається на дитячій каруселі та корчить смішні гримаси під різдвяну пісню "Jingle Bells".

Для ролика артистка одягла корону Снігової королеви, теплу вельветову курточку і білі джинси скіні. Образ вона доповнила яскравим макіяжем і красивою укладкою волосся. Варто зазначити, що розважальне відео вийшло досить веселим і однозначно піднімає святковий новорічний настрій.

скріншот

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Полякова взяла участь у зйомках шоу "Маскарад", яке виходить на каналі 1+1. Для проекту Оля вибрала культовий образ актриси Катрін Деньов у французькому фільмі 64-го року "Шербурські парасольки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Оля Полякова показала "безброве" обличчя після процедур: "Буду перевтілюватися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова порівняла адаптивний карантин з повним локдауном: "Не знаю, що гірше".

Також портал Знай.uа писав, що Полякова розповіла про жалюгідний стан: "Мої музиканти пішли працювати в Glovo".