Зйомки п'ятого сезону" Від пацанки до панянки " тривають. Учасниці вже звикли до нових обставин і один до одного. Щотижня вони проходять нові випробування, які допомагають їм позбутися Zалежностей і стати самостійними і самодостатніми, поділилася психолог реаліті Наталія Борисова.

Читайте Знай в Google News!

"Цей сезон-унікальний, - каже психолог. - Він про нове покоління молоді, яка живе у світі гаджетів та соціальних мереж. Але має безліч перешкод, що руйнують їх життя. Переможницею попереднього сезону стала Женя Мазур, яка мала серйозну наркотичну залежність. І навчання в Школі леді допомогла дівчині позбутися від неї. Серед цьогорічних анкет ми побачили чимало історій дівчат, які мали досвід вживання наркотиків. Вони повірили, що наш проект допоможе змінитися і їм! Тому серед учасниць п'ятого сезону є наркозалежні".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

За словами Наталії, всі дівчата з дуже складними особистими історіями та драмами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" ми будемо піднімати психологічні проблеми, які глядач не бачив у четвертому сезоні, - каже психолог. - І допомагати дівчатам шукати вихід з їх "внутрішнього пекла".

Після декількох тижнів роботи з учасницями Наталя зізнається, що їй як психологу відпочивати буде ніколи.

"попереду ще дуже багато роботи, - каже психолог. - Я вірю, що нашим ученицям вдасться перемогти "власних демонів" і почати нове життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українцям покажуть нових пацанок, боротимуться із залежностями і темною стороною.

Як повідомляв Знай. ua, у нових "пацанок" серйозні проблеми незважаючи на молодий вік.

Також Знай. ua писав, що сама перероблена з Пацанок накинулася на любителів одружених.