Учасниці реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" поділилися зі співаком Віталієм Козловським життєвими лайфхаками. Так, на седьмй тижня в Школі леді учениць вчили боротьби з фобіями.

"Боязнь публічних виступів – поширене явище, – каже директор Школи леді Тетяна Мокріді. – А для вихованої дівчини дуже важливо вміти "тримати обличчя" у будь-якій ситуації".

"Пацанок" відправили в телестудію для того, щоб побороти страх публіки. Дівчатам запропонували стати провідними. Віка #Боксерка Альохіна не підозрювала, що педагоги ускладнять завдання, запросивши до студії особливого гостя.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Читала з суфлера, що повинен прийти Віталій Козловський. Куди? До нас, дурочкам? – згадує «пацанка». – І тут він заходить: чорнявий, пахучий, красивий! Я ж до цього його тільки по телевізору бачила".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Програма #Боксерки – корисна. Тому їй довелося вчити співака шити білизну.

"Раптом, не дай Бог, ви коли-то збіднієте, і не буде у вас грошиків на трусики, – звернулася до артиста «пацанка». – Візьмете старі шкарпетки і сварганите собі нову білизну. Ви ж нам потім ще спасибі скажете за науку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанкам" влаштували "смугу перешкод" з коньяку, шампанського і пива.

Як повідомляв Знай. ua, "Пацанки" замість прибирання влаштували бійку в парку, постраждала навіть машина.

Також Знай. ua писав, що двічі мама і психолог "Від пацанки до панянки" поділилася секретами.