Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, на яких рекламувала одне з кафе в центрі Києва, де їй вдалося по акції поснідалися всього за одну гривню. Так, артистка приміряла ніжно-зелений костюм-оверсайз і утеплилася в один з холодних дощових днів за допомогою яскраво-жовтої шубки зі штучного хутра, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем. При цьому красуня пожартувала, що дуже хоче, щоб її за одну гривню ще й розкішно одягали.

"Поснідала за 1 гривню ...

ще б одягли на стільки ж😁

P. s. Люблю відкривати нові класні місця🥰"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Нікітюк компліментами :" так жити можна 😁", " Що? То, всьо з'їла сама????", "Яка гарна😍", " Остання фотка 🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥💋Дуже гарна👸", " Леся, красуня лав ю❤️", " Можна слиною вдавитися 🤤"," Стильна😍 🌹", " Ну яка ж наша Леся вродлива....💕 ", "Леська ти Богиня♥️🖤 💣", " Леся, досить жерти, перука не налізе😂"," 💫 💫 💫 ніжно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.