Популярна російська телеведуча, зірка шоу про подорожі "Орел и решка" і дружина репера Елджея Анастасія Івлєєва часто радує свою багатомільйонну армію фанатів різними кадрами яскравого життя.
Читайте Знай в Google News!
Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку Анастасії Івлєєвої в мережі Instagram.

На цей раз шанувальники зробили нарізку з кадрів, де Настя з великою жадібністю їсть бургер і картоплю-фрі, а після робить макіяж додаючи до нього яскраву червону помаду.
Анастасія Івлєєва, скріншот: Instagram
Анастасія Івлєєва, скріншот: Instagram
Шанувальники не підписали публікацію, проте віддані фанати почали коментувати відео. Ось, що пишуть шанувальники: "Член би брала з великим ентузіазмом"; "Настя, ти просто супер!"; "Не слухай нікого, ти розумниця-дівчинка, а заздрісникам - факью!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно 29-річна зірка поділилася кадрами з останніх зйомок "Орла і решки". Так, Настя зі своєю подругою і співведучою Юлією Коваль відвідала танзанський Занзібар.
Це друга поїздка знаменитості до Східної Африки. Варто зазначити, що на першій фотографії також зображено найкращого другу Насті, на кепці якого красувався герб України. Схоже, чоловік є затятим патріотом нашої країни.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше