Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Читайте Знай в Google News!

38-річна знаменитість поділилася свіжою фотографією, на якій позує в літаку. У кадрі Лобода постала в шикарному вбранні, а в підписі до знімка зізналася, що любить брати з собою в подорожі теплі в'язані речі.

"У моїх нескінченних подорожах затишок і тепло мені дарують улюблені в'язані теплі речі❤️😇", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Шанувальники в коментарях відзначили, що у співачки на безіменному пальці правої руки сяє красива обручка з величезним діамантом.

"У неї обручка🔥🔥", "Об😍одалобода", "Лободуся ви шикарна леді 👑", "Дивлячись на ваші фотографії, ми відчуваємо не тільки тепло і затишок, а й інші приємні емоції ❤️", "А нам тепло даруєте Ви 😍", - коментують пост користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше