Стало відомо, що уряд Південної Кореї прийняв проект закону, що дозволяє зіркам кей-попу отримувати відстрочку від служби в армії.

Читайте Знай в Google News!

Так, в Південній Кореї служба в армії є обов'язковою для всіх чоловіків у віці від 18 до 28 років. Згідно з чинним раніше законом виключення допускалися лише для відомих акторів, спортсменів і класичних музикантів, яким дозволялося відкласти службу на два роки.

Нові поправки дали можливість отримати відстрочку до 30 років поп-виконавцям, які "досягли успіху в масовій культурі та мистецтві". Уточнюється, що відстрочка даватиметься за рекомендацією міністра культури Південної Кореї.

BTS, фото з Instagram
BTS, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер кей-поп-гурт BTS точно зможе зберегти свій склад на найближчі два роки. Найстаршому з його учасників 4 грудня виповниться 28 років; за старими правилами, він був зобов'язаний записатися в армію до кінця року – тепер він може отримати відстрочку.

Варто зазначити, що BTS у вересні стали першим кей-поп-проектом, чия пісня посіла перше місце в американському чарті синглів Billboard 100. Наприкінці листопада BTS була номінована на "Греммі" – також вперше для корейських виконавців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у 2020 році найкращим гуртом за версією Billboard Music Awards став колектив з Південної Кореї BTS.

Як повідомляв портал Знай.uа, проповідник обрушився на корейську попсу: "Дорога в мусульманське пекло".

Також портал Знай.uа писав, хто популярніший – Біллі Айліш або BTS. У мережі порівняли знаменитих артистів.