Зірка телесеріалу" Моя прекрасна няня " Анастасія Заворотнюк зараз проходить посилене лікування від важкого онкологічного захворювання. І поки вона не виходить на контакт з журналістами і не спілкується з фанатами, увага шанувальників прикута до її дочки-24-річної красуні-блогерки Ганні Заворотнюк.

Анна регулярно публікує в своєму Instagram барвисті і стильні фотографії. І дуже рідко, але часом повідомляє про стан здоров'я мами. Тому у сторінки Анни Заворотнюк вже 144 тисячі читачів, і це число продовжує прибувати.

Анна дуже переживає за маму. Однак, весь час перебувати в стані горя і тривоги не витримає жодна нервова система. Тому Ганні Заворотнюк теж потрібно розслабитися і віддатися новорічному настрою. На новій фотографії блогерка позує у своїй великій і світлій Вбиральні з книгою про життя актриси Лі Радзивілл. На Ганні довге сріблясте плаття, що підкреслює її витончену фігуру і відкриває спину. Дівчина зізналася, що вже відчула новорічний настрій.

“після походу до @iamstudio відчула новорічний настрій, всі ці прекрасні сукні навіяли атмосферу свята, а ви вже вибрали собі вбрання на Новий Рік?🎄", — написала Анна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася публікація. Всього за 10 годин вона набрала більше трьох тисяч лайків, а фоловери в коментарях розсипалися в компліментах.

" який у Вас гарний профіль😍 😍 😍", " просто вау😍", " тобі дуже красиво в цій сукні🤩 💫"," ви прекрасні. Дуже схожі на маму дуже❤️", "дивлюся на вас і милуюся", " Шикарно Ганнуся вже зовсім скоро, чари не терпить очікувань, поруч в будь-яку хвилину 😘", - писали шанувальники Анни Заворотнюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.