Переможниця 10-го сезону шоу "Танці з зірками" Санта Дімопулос, яка вирішила відмовитися від першого місця і віддала кубок свій кубок співачці Юлії Саніній, прокоментувала своє рішення, а також розповіла про роль танців у її житті, смерть батька та свій досвід на проєкті.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис був розміщений на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Я абсолютно не очікувала стати переможницею «Танців» і після слів ведучих впала у ступор :) Звичайно, мені дуже приємно дізнатися, що ви проголосували за нас. У мене не було мети неодмінно перемогти, я вважаю що вже перемогла: погодилася на цю авантюру і дійшла до фіналу!

<...>

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Я виходжу з шоу більш зрілою і з безцінним досвідом. Цей досвід і усвідомлення підказали мені зробити те, що я зробила в кінці: передати кубок.Так мені підказало серце. Це жест поваги до Юлі і її праці. Я щиро вважаю, що перемогу ми повинні розділити", — пояснила екс-віагрянка.

Санта Дімопулос і Макс Леонов
Санта Дімопулос і Макс Леонов

Як вона неодноразово коментувала це під час шоу, вона на довгий час полишила танці після смерті батька. Це рішення стає ще зромулішим після відвертих зізнань Санти.

" «Пап, здається у мене не виходить» ..

⁃ «У тебе все вийде, адже танець - це природний рух, це життя. Світ танцює навколо тебе, коли ти танцюєш. Просто танцюй разом з ним »

Приблизно такий діалог відбувся у нас з татом після мого першого заняття в дитинстві, він вдихнув у мене пристрасть танцювати. Коли батька не стало - світ навколо мене змінив рух і я більше не могла вийти на паркет.

Коли мене запросили брати участь в шоу всередині мене прокинулася маленька дівчинка, у якої стався перший урок танців", — розповідає Дімопулос.

Однак попри свій багатий досвід, Санта все ж знайшла для себе багато нового на проєкті:

"За ці 14 тижні в проєкті я прожила нове життя. Я вчилася бути в моменті, насолоджуватися кожною хвилиною, плисти за течією. Навчалася шукати нові смисли і вкладати їх в те, що робила. Кожен мій танець - справжня історія, яку я ділилася. Ми з Максом танцювали серцем - тому наші танці змушували вас відчувати, співпереживати, сміятися, затримувати дихання і відчувати пристрасть з нами. Ось що було для мене ключовим: чи не намагатися вразити, а проживати момент по-справжньому.

Важливим було усвідомлення: що б не трапилося - я можу пірнути в це безоглядно. Тому що поруч є моя сім'я, мої друзі, ВИ, які беззастережно вірять в мене. Шлях, досвід, люди - ось що дорого для мене і залишиться зі мною назавжди. Дякую ВАМ за теплі слова, за ваші голоси. Я відчуваю хвилю підтримки, любові і шалений потік доброї, чистої енергії!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль осідлала Горбунова, поки Осадча не бачить: "Краще б так Дана"

Як повідомляв "Знай.ua", солістка The Hardkiss Юлія Саніна в прозорому вбранні похвалилася ідеальними ніжками.

Знай.ua писав, Тіна Кароль показала розваги з неідеальною фігурою: "Як песика"