Віталій Козловський - досить відомий 35-річний український співак і володар почесного звання "Заслужений артист".

Виконавець є активним користувачем соціальної мережі Instagram, де ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео.

Читайте Знай в Google News!
Близько 22 годин тому чоловік ділився невеликим фрагментом із закулісся шоу "Маска", в якому він взяв участь. А зараз Козловський знову в Stories опублікував коротеньке чорно-біле відео, зняте на iPhone в дзеркалі. На ньому Віталій постав у брюках-кльош, детально показуючи їх. На співаку також можна помітити піджак і футболку з принтом.

До цього Козловський ділився результатами успішної місії "посадити дерево", радіючи від того, що у нього тепер є "своє" дерево в центрі Києва. Воно розташовується на бульварі Шевченка, 35. "Моя Тополя-6-й за рахунком на алеї", - писав співак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Козловський розповів про пережиту травму, Українки втішають: "Сам собі не нашкодь". Йдеться про те, що не варто відкривати душу перед кожним. Адже, не послухавшись розуму, можна неабияк собі нашкодити.

Як повідомляв "Знай.ua", Козловський показав результат першої з трьох чоловічих місій: "Плануємо народити сина"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю: "Я не беру на роботу повних людей". Гість програми дуже невтішно відгукується про повних людей, мовляв, навіть на роботу таких не бере.