Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши незвичайну фотосесію біля кіоску з закусками на тлі київських багатоповерхівок.

Так, артистка приміряла спекотним літнім днем облягаючу білосніжну сукню з глибоким декольте і корсет кольору хакі, доповнивши образ босоніжками на підборах і нюдовим макіяжем.

Зірка блиснула стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами, а також грайливо приспустила лямки з плечей. При цьому Леся пожартувала, що нібито найняла для зйомок професійного фотографа дівчат біля кіосків.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Добрий ранок!

Замовила собі "професійного фотографа дівчат біля кіосків"

Як вам?😌"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію:" Коли сказали що в кав'ярні буде колишній"," Білосніжка втекла від гномів🔥 🔥 🔥 🔥", " я-то спочатку подумала, що це десь в глушинах Європи або на ринку Занзібару😀 😀", " а дівчата з ларьків так і не погано фотографують. Буду звертатися😂 тепер у мене свій власний фотограф Зіна з магазину", " спокуслива красуня🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥".