Повідомляється, що Брітні Спірс та її новий чоловік Сем Асгарі підписали документ, щоб захистити свої активи, і це означає, що її статок в 60 мільйонів доларів залишиться їй, якщо вони коли-небудь розлучаться.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

40-річна суперзірка поп-музики втретє вийшла до вівтаря, вийшовши заміж за 28-річного Сема в своєму будинку в Лос-Анджелесі в четвер (9 червня).

Згідно з TMZ, угода означає, що будь-які гроші, які Брітні заробила до дати їхнього весілля, будуть охоронятися.

Кажуть, що її статок становить близько 60 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неясно, чи зможе Сем взяти частину грошей, які його дружина заробляє, поки вони одружені, якщо вони в майбутньому розлучаться.

Повідомлялося, що юристи почали роботу над шлюбним договором незабаром після того, як пара побралася.

Раніше Брітні було відмовлено в контролі над власними фінансами відповідно до умов її опікунства, яке діяло з 2008 по листопад 2021 року.

Незабаром після оголошення про заручини в минулому році Сем написав в Instagram: "Спасибі всім, хто турбується про шлюбні стосунки! Звичайно, ми отримуємо залізний шлюбний контракт, щоб захистити мій джип і колекцію взуття на випадок, якщо вона одного разу кине мене".

Також він сказав: "У нас немає спільного аккаунта. Я живу за рахунок салату, рису і кави. Виходить близько 16 доларів на день, так що я можу подбати про це сам. Я обережний з грошима, тому що хочу побудувати майбутнє для своїх дітей".

Брітні і Сем одружилися на інтимній церемонії в будинку Брітні в Каліфорнії.

Нагадавши, колишній чоловік Брітні Спірс намагався зірвати її весілля.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс показала свої танці на тлі екскрементів.