Номінований на "Оскар" актор Райан Гослінг вперше знявся в ролі всіма улюбленої ляльки Кена, оскільки він готується зіграти разом з Марго Роббі в одному фільмі.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

На вірусному знімку Райан виглядав невпізнанним, коли він перетворився на версію ляльки «чарівний Кен», представлену Mattel в 1993 році.

Канадський актор, володар премії "Оскар", носив яскраву світлу зачіску і ходив топлес, демонструючи свій прес в спортзалі.

Одягнувши зухвалу усмішку в образі персонажа, він позував в джинсовому жилеті і відповідних брюках, дражнячи свою нижню білизну з ім'ям свого персонажа, видимим на лінії талії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Райан Гослінг в ролі Кена: скрін з DailyStar
Райан Гослінг в ролі Кена: скрін з DailyStar

Після випуску Earring Magic Ken стала найбільш продаваною лялькою Кена в історії.

Як і лялька, тіло актора з Ла-Ла Ленда здається безволосим з твердим пресом з шести кубиків, коли він оживляє дитячу іграшку для майбутньої романтичної комедії.

Барбі, знята номінованою на "Оскар" Гретою Гервіг, також побачить 31-річну актрису Марго Роббі в ролі центрального персонажа у фільмі, заснованому на знаменитій лінії іграшок Mattel.

Марго Роббі
Марго Роббі

Напередодні широко очікуваного виходу фільму в наступному році Warner Bros випустили кілька рекламних зображень акторів.

З тих пір, як були випущені тизери, любителі кіно, фанатки Барбі і захоплені шанувальники Райана Гослінга не могли стримати свого хвилювання.

Нагадавши, У мережі повідомили, Дуа Ліпа також знімається у фільмі про легендарну ляльку Барбі.