Зірку реаліті-шоу розкритикували за її егоїзм і звинуватили в спробі знищити планету за те, що вона летіла на своєму дорогому літаку для надкороткої подорожі.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер викликала фурор і була названа "егоїсткою" за недавню 30-хвилинну подорож на своєму приватному літаку вартістю 70 мільйонів доларів.

24-річна зірка зробила коротку поїздку з Калабасаса, що на захід від Лос-Анджелеса, в Палм-Спрінгс, що в 140 милях від нього, щоб розпалити гнів користувачів соціальних мереж по всьому світу.

Мільярдер піднялася на борт свого літака Bombardier Global 7500 з партнером Тревісом Скоттом і їх двома дітьми, а також зі своєю матір'ю Кріс Дженнер і її бойфрендом Корі Гемблом.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

І майже відразу ж, як тільки вони піднялися в повітря, вони знову приземлилися, а "роллс-ройс" чекав, щоб переправити їх на злітно-посадкову смугу.

Скріншот поста Кайлі Дженнер в соціальній мережі
Скріншот поста Кайлі Дженнер в соціальній мережі

Один розгніваний Користувач Твіттера написав: "Кайлі Дженнер робить тридцятихвилинну подорож на літаку вартістю 70 мільйонів доларів????? Гаразд, дівчинка, руйнуй планету ще трохи".

Інший повторив: "Багаті люди, як вона, буквально вбивають землю, на якій ми живемо. Так егоїстично", в той час як інший спостерігач вибухнув: "У цієї дівчини занадто багато грошей для її ж блага. Сісти на звичайний рейс і заплатити за перший клас? Ти не настільки знаменита".

Четвертий додав: "Ймовірно, вона їде на своїй машині у ванну, а не ходить туди пішки".

Це сталося через місяць після того, як її широко розкритикували за 12-хвилинну подорож з Камарільо в Ван-Найс, відстань всього 45 миль, в результаті якого було спалено 127 галонів реактивного палива.

Нагадавши, соковита Кайлі Дженнер обтягнула соковите тіло зухвалим латексом.