Брі Ларсон продемонструвала свій прес у вкороченому кардигані, приєднавшись до довгоногих Лори Уітмор, Дейзі Лоу і Дейзі Едгар-Джонс, що спускаються на ферму Уорті на четвертий день Гластонбері.

Це найбільша фестивальна подія року, на яку з'їжджаються багато зірок, які люблять музику.

Про це повідомляє видання Daily Mall.

І Брі Ларсон, Лора Уітмор, Дейзі Лоу і Дейзі Едгар-Джонс були серед відомих осіб, які відвідали передостанній день Гластонбері в Сомерсеті в суботу, 25 червня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

32-річна американська акторка Брі, відома за головною роллю в кінострічці Marvel "Капітан Марвел" продемонструвала свій підтягнутий прес в повсякденному ансамблі, надівши мішкуваті джинси з низькою посадкою і сірий кардиган, коли вона приєдналася до безлічі зірок на четвертий день фестивалю, на якому легенда Бітлз Пол Маккартні вийшов на сцену.

Свій образ красуня доповнила білими кросівками, кепкою і прикрила очі від сонця темними окулярами.

Брі Ларсон на Гластонбері, фото з соцмереж
Брі Ларсон на Гластонбері, фото з соцмереж

Нагадаємо, що Ума Турман і Джек Вайтхолл очолять зірковий склад для запуску нового потокового сервісу.

Раніше ми повідомляли, що суддя "Британія шукає таланти" Аманда Голден випадково показала, що у неї між ніг: "Лондонське око".

Також стало відомо, що на Кайлі Дженнер обрушився шквал найпотужнішої критики: що змусило людей "поливати жовчю" зірку?