Принц Гаррі та Меган Маркл привезли дочку Лілібет до Великобританії, щоб відсвяткувати ювілейні вихідні, але, як повідомляється, не змогли сфотографувати королеву зі своєю правнучкою.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Принц Гаррі і Меган Маркл побоюються, що їхня дочка може бути «викреслена з королівської історії».

На вихідних також відзначався перший день народження Лілібет, і Сассекси опублікували фотографію своєї молодшої дитини на пікніку в їхньому королівському будинку у Віндзорі.

Незважаючи на цю фотографію, фанати не бачили ні Лілібет, ні трирічного Арчі на жодних королівських заходах, а королівський коментатор Ніл Шон заявив, що це може змусити герцога і герцогиню Сассекських турбуватися про те, що їхні королівські зв'язки руйнуються.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Лілібет: (РОЗДАВНИЙ МАТЕРІАЛ EPA-EFE REX Shutterstock)
Лілібет: (РОЗДАВНИЙ МАТЕРІАЛ EPA-EFE REX Shutterstock)

«Все це зосереджено на тій передбачуваній зустрічі між Її Величністю, Гаррі та Меган у Фрогмор-котеджі та на невловимій фотографії, яку ніхто ніколи не бачив, і вона нібито була зроблена Її Величністю з її тезкою Лілібет», - сказав Ніл у недавньому інтерв'ю.

«Згідно з хорошим джерелом у США, вони вважають, що їх викреслили з королівської історії. Той факт, що вони вирішили оприлюднити фотографію своєї дочки, був просто відкатом, щоб сказати: «Ось вона, ось що ви пропустите»».

Ніл визнав, що Букінгемський палац не отримав підтвердження про те, чи справді відбулася зустріч між королевою та Сассексами під час ювілейних вихідних, а Гаррі та Меган явно були присутніми лише на одному королівському заході.

Тим не менш, королівський коментатор погодився з іншими експертами і припустив, що відсутність знімка, на якому знято королеву та її правнучку, могло засмутити колишніх членів королівської родини.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

"Через відсутність фотографії з Її Величністю Корольової, згідно з цим хорошим джерелом, здається, що і Гаррі, і Меган відчувають, що їхню доньку буде переписано з історії", - заявив він.

"Це тому, що якщо подумати логічно, коли вони наступного разу повернуться? Коли буде можливість зробити парадний портрет із нашим милостивим монархом, а у 96 років на це треба дивитися логічно. Значить, їхня дочка Лілі колись знову зустрінеться зі своєю прабабусею?"

Нагадаємо, королівські експерти висміяли принца Гаррі на фоні Маган Маркл.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, як Меган Маркл намагатиметься стати президентом США.