Дженніфер Еністон поділилася трагічною новиною про те, що один із помічників оператора в «Ранковому шоу», в якому вона з'являється разом із Різ Уізерспун, загинув після аварії на мотоциклі.

Відповідну публікацію Дженніфер Еністон оприлюднила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Дженніфер грає Алекса Леві у телевізійній драмі з 2019 року, і з моменту її дебюту до неї приєднався великий акторський склад та знімальна група, включаючи Гуннара Мортенсена.

Коли Дженніфер поділилася двома його фотографіями, однією з його сином, а іншою з його сином і партнером, вона написала: «Минулого тижня ми раптово і трагічно втратили Гуннара Мортенсена. Один з яскравих вогнів на нашому знімальному майданчику @thismorningshow. Як асистент оператора, він був дуже досвідченим та відданим своїй роботі. На згадку про Гуннара була створена сторінка, щоб допомогти зібрати кошти для його дружини Кілі та його 2-річного сина Ларса у цей важкий час. Ми сумуватимемо за тобою, Гунар».

Сторіс Дженніфер Еністон: скрін
Сторіс Дженніфер Еністон: скрін

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потім Дженніфер поділилася посиланням на сторінку GoFundMe, яка гласила: «Місцеві 600 оплакують смерть Гуннара Мортенсена, помічника оператора, який помер у понеділок, 4 липня, від травм, отриманих внаслідок аварії на мотоциклі. У Гуннара залишилися дружина Кілі та дворічний син Ларс».

Гуннар та Дженніфер познайомилися після спільної роботи над «Ранковим шоу» — драмою про тонкощі ранкового телебачення в США.

Нагадаємо, що між Дженніфер Еністон та Періс Хілтон стався скандал.

Раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Еністон раптово заговорила про стосунки з Бредом Піттом.