Мішель Андраде, колишня ведуча "Орла і Решки",співачка болівійського походження, яка нещодавно повідомила, що розірвала професійні стосунки з Потапом та самостійно будує свою кар'єру у шоу-бізнесі

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Зараз вона намагається активно просуватися через соцмережі. Її акаунт в instagram нараховує 516 тисяч підписників, не забуває вона й про Tik Tok, де за її творчістю стежать понад 133 тисячі шанувальників.

Нещодавно вона опублікувала нове відео у Tik Tok, в якому представила уривок з нової пісні. На відео вона рахом з "гарячим" хлопцем з бородою у коротеньких шортах танцює під запальну музику та співає іноземною мовою.

У коментарях шанувальники поцікавились у співачка, якою самою мовою вона співає: іспанська мексиканська чи іспанська кастильська, мабуть, через те, що важко розібрати слова. Також не обійшовся без хейту, підписники зауважили, якщо вона патріотка, то нехай співає в Україні, а іншому коментарі написано:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Главная патриотка в центре Украны. Не знала, что в Киеве пальмы растут"

Коментар, скрин tiktok.com/@mishvirmish
Коментар, скрин tiktok.com/@mishvirmish

Коментарі, скрин tiktok.com/@mishvirmish
Коментарі, скрин tiktok.com/@mishvirmish

Коментарі, скрин tiktok.com/@mishvirmish
Коментарі, скрин tiktok.com/@mishvirmish

@mishvirmish

💙💛

♬ Перед світанком - Michelle Andrade

Нагадаємо, ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде втекла від Потапа і несподівано зізналася: "Щось не виходить...".

До слова, Мішель Андраде з "Орла і Решки" пішла від Потапа та залізла під ковдру: відчула на собі, як непросто бути зіркою.

Раніше ми писали, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розриву з Потапом втекла до Іспанії: "Танк переїжджає людину, вона підглядала"