Модель і актриса Ліз Херлі позувала перед камерою в крихітному жовтому бікіні, демонструючи все необхідне для спекотного дня в цьому році.

Цю посаду Ліз Херлі розмістила у своєму акаунті в Instagram.

57-річна модель завантажила в соцмережу відео, на якому вона була одягнена в лимонно-жовте бікіні, демонструючи підтягнутий живіт та пишне декольте.

Ліз сховала обличчя під великим солом'яним капелюхом від сонця, а потім виглянула з-за нього і притиснула його до голови.

Вона доповнила своє вбрання простим намистом та великими чорними сонцезахисними окулярами, розпустивши каштанові пасма.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ліз відзначила у відео і Clinique, і Елізабет Херлі Біч, і підписала його: «Капелюх і сонцезахисний фактор (смайли) @elizabethhurleybeach @clinique».

Відео отримало понад 900 коментарів та понад 165 тисяч лайків.

Один сказав: «Захистіть своє тіло, Ліз! Ти виглядаєш абсолютно приголомшливо!», а інший написав: «Бікіні гарне, але це тіло, ВАУ (полум'яні смайлики)».

Третій прокоментував: «Все-таки найкрасивіша жінка на планеті», а інший пожартував: «Жовтий там гарний (очі-серце)».

Візажист Сенді Лінтер також залишила коментар, написавши: «@clinique, мабуть, чудовий сонцезахисний крем (жовте серце), капелюхи можуть зробити так багато (жовте серце)».

Нагадаємо, Ліз Херлі у бікіні похвалилася своєю спортивною попкою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ліз Херлі потрусила своєю здобою на камеру.