Принц Гаррі та Меган Маркл охоче відмовилися від королівських обов'язків кілька років тому. Однак Гаррі розлютився через те, що королева «заретушувала» Сассексів.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Варто зазначити, що заява виходить від автора та королівського експерта Тома Бауера.

Бауер, який цього місяця випускає свою нову книгу про сім'ю під назвою «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами», згадав різдвяну трансляцію королеви у 2019 році.

Він стверджував, що Меган говорила зі своєю командою з Лос-Анджелеса про те, як вона та її чоловік могли б відмовитись від королівського життя на «найкращих умовах». Це спонукало Її Величність виключити їх із королівської родини того року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно The Mirror, він стверджує в книзі, що вийшла 21 липня: «Коли Гаррі спостерігав за своєю бабусею з Ванкувера, він був приголомшений. За її спиною дбайливо розмістили чотири сімейні фотографії у срібних рамках. Вони показали батька королеви Георга VI, принца Філіпа, Чарльза та Каміллу і, нарешті, Вільяма та його родину. До люті Гаррі, не було ні його фотографії, ні Меган, ні Арчі. Віндзори ретушували Сассексов з історії».

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Бауер також прокоментував розкол між Меган та її батьком Томасом, який «дратував» принца Чарльза.

Принц Гаррі, стверджує Бауер, вигадав низку виправдань тому, що Меган не змогла запобігти спалаху гніву свого батька.

Він сказав, що телефон містера Маркла "не належить йому" і що його обліковий запис електронної пошти не захищений. Монарху, мабуть, було важко повірити, що Меган не змогла вирішити свої розбіжності з Томасом Марклом».

Жодного примирення не відбулося, хоча Меган пізніше сказала: «Я була особливо чутлива до цього, оскільки зовсім недавно вийшла заміж і дуже хотіла їх догодити».

Але вона скаржилася, що інші члени королівської сім'ї «принципово не розуміють» її сімейного стану.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила їхнього принца Гаррі домохохяйку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про хитрий план Меган Маркл поневолити США.