Голлівудська зірка Хеллі Беррі нічого не приховувала, коли дражнила своїх шанувальників, називаючи себе «стильною». Вона влаштувала бурю в мереживному бюстгальтері для інтимного знімку.

Відповідну посаду Хеллі Беррі продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

55-річна голлівудська зірка виглядала нестаріючої на спекотній фотосесії. Вона одягнена в шоколадно-коричневу мереживну сукню з глибоким декольте.

Глибокий ансамбль мало що залишав уяві, перш ніж оголити груди Хеллі.

Актриса «Жінка-кішка» Хеллі додала до свого образу золоте кольє з тонким ланцюжком, яке ледве можна було роздивитися на її чудовій шкірі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вона додала пару золотих сережок, що висять, щоб завершити образ, позуючи поруч зі своєю шафою. Її світле волосся було зачесане на один бік обличчя в унікальному стилі.

Хеллі додала фарб своєму образу за допомогою блідо-рожевої помади та яскравої туші для вій, додавши бежеві тіні для повік та контурні тіні на западинах вилиць.

Поглянувши на підпис у Instagram, Хеллі написала: "Свого роду класна".

Її шанувальники швидко кинулися до розділу коментарів, щоб висловити любов до своєї улюблениці: «Ідеальний мікс!».

"Оглушлива!" — випалив хтось інший, а третій фанат написав під знімком: "Чудова леді, не дражни мене так!"

Нагадаємо, що Холлі Беррі показала своїм фанатом новий образ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хеллі Беррі показала своє тіло у відвертому купальнику.