Кайлі Дженнер не побоялася скористатися порадами моди від своєї знаменитої сестри Кім Кардаш'ян. Вона вийшла в обпікаючому чорному комбінезоні, який обтікав її пишну постать.

Відповідну публікацію Кайлі Дженнер розмістила на сторінці в Тікток.

Вона вирішила відмовитися від свого звичайного вбрання на користь обтягуючого чорного комбінезону, який ледве міг приховати її знамениту фігуру і вигини, що обпалюють.

24-річна зірка реаліті-шоу була одягнена в боді Falkon від Balenciaga, яке могло бути вихоплене прямо з гардеробу її старшої сестри.

Кайлі Дженнер: скрін з відео в ТікТок
Кайлі Дженнер: скрін з відео в ТікТок

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кайлі вирушила до TikTok, щоб виставити свої форми у комбінезоні на вихідні, але вона швидко віддала належне фірмовому стилю своєї 41-річної сестри, написавши: «Це дає Кім К».

Красуня взяла свій телефон, щоб зняти палкий кліп, в якому вона моделює обтягуючий комбінезон у дзеркалі під трек Френка Оушена Super Rich Kids.

Якоїсь миті вона дражнила своїх 43,5 мільйона підписників у додатку, відвертаючись від камери і випинаючи персикову попу.

Мама двох дітей виглядала гламурно з сяючим обличчям, повним макіяжу, який ідеально наголошував на її рисах обличчя.

Кайлі Дженнер: скрін з відео в ТікТок
Кайлі Дженнер: скрін з відео в ТікТок

Модниця вирішила доповнити образ кількома золотими сережками від Balenciaga, а також шикарною сумочкою Kelly 20 Mini Sellier від Hermes.

Залишаючись у тренді, вона зібрала свої темні локони у низький пучок, який доповнив її гладкий комбінезон.

Нагадаємо, що Кендал Дженнер показала ідеальне тіло у дуже відвертому бікіні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кайлі Дженнер отримала порцію критики на свою адресу.