Кім Кардаш'ян, здавалося, підтримала свою сестру Хлою, коли вона розповіла про «червоні прапорці» та «жаль» в загадковому повідомленні в соцмережі.

Відповідну публікацію Кім Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

41-річний засновник Skims опублікував в Instagram загадковий пост, в якому розповідає про «жаль» і «червоні прапорці». Він з'явився через кілька днів після того, як було підтверджено, що у розлученої пари буде ще одна дитина.

Хлоя і Трістан вже є батьками чотирирічної доньки Тру, але дуже скоро вони мають стати мамою та татом ще для маленького хлопчика через сурогатну матір.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Зірка реаліті-шоу, яка зустрічається з коміком Пітом Девідсоном, здавалося, захищала свою сестру, коли вона поділилася сполученням зі своїми 325 мільйонами шанувальників.

Можливо Кім так відреагувала на новину про прибуття її нових племінників.

Початковий пост говорив: «Дівчата бачать різницю між 200 відтінками нюдової помади, але не бачать червоних прапорців».

За цим пішла цитата доктора Сьюза, в якій говорилося: «Життя занадто коротке, щоб прокидатися з жалем. Тому любите людей, які ставляться до вас добре, прощайте тих, хто цього не робить, і вірте, що все відбувається не так. Якщо маєш шанс, використовуй його. Якщо це змінить твоє життя, дозволь цьому. Ніхто не казав, що це буде легко, вони просто обіцяли, що воно того варте».

Нагадаємо, що Кім Кардашяьн публічно зізналася, що їла б екскременти заради молодої зовнішності.

Як раніше повідомляв портал "Знай", фанати дуже засмутилися, коли побачили справжнє тіло Кім Кардаш'ян.