Колишня актриса Рятувальників Малібу Донна Д'Ерріко розповіла, як вона отримала негативну реакцію з боку тролів у соціальних мережах. Вона позувала у відвертому трикутному бікіні, щоб відсвяткувати День незалежності США.

Цю публікацію Донна Д'Ерріко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

54-річна колишня актриса Рятувальників Малібу викликала негативну реакцію у соціальних мережах після того, як опублікувала у Instagram відео про те, як вона святкує День незалежності.

Вона була одягнена у відвертий трикутний костюм-двійку, зав'язаний на талії та шиї тонкими ремінцями, прикрашеним принтом американського прапора.

Скрин з відео Донни Д'Ерріко
Скрин з відео Донни Д'Ерріко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Донна вирішила відреагувати на критику, опублікувавши в соціальних мережах своє зображення в іншому крихітному бікіні у схожому стилі.

Вона підписала пост: «Досить багато жінок скаржилися на відео від 4 липня, яке я розмістила в червоно-біло-синьому бікіні, тому що вони думали, що я «класніша за це» і «занадто стара, щоб носити бікіні». Дозвольте мені сказати вам щось, що може вас здивувати. Насправді я можу носити та робити буквально все, що захочу. На цій ноті я сиджу в бікіні на кавовому столику».

Колишня подруга з ігор Playboy вирішила обмежити кількість коментарів до своєї посади, можливо, щоб запобігти появі негативних коментарів, хоча її передплатники поспішили похвалити її позицію.

Нагадаємо, що на конкурсі краси Міс Англія повернули відверті покази у бікіні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", молодь Ліз Херлі у зухвалому бікіні показала свої форми.