Селена Гомес відсвяткувала тридцятирічний ювілей без хлопця, але з найкращою подругою Тейлор Свіфт.

22 липня колишня Джастіна Бібера поділилася двома фотографіями себе та 32-річної Свіфт у Instagram. На одній Гомес посміхається, а Свіфт відкриває рот в удаваному здивуванні, піднявши три пальці. На іншій Гомес хіхікає, а Свіфт показує великий палець у камеру.

"30, занудна і гідна" , - підписала іменинниця фотографії, які викликали коментарі фанатів, у тому числі Каміллу Кабельо, яка написала "Дві погані с*чки" , а Дайан Кітон розмістила ланцюжок сердець.

Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez
Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez

Дві подруги вперше зблизилися в 2008 році, коли вони обидві зустрічалися з учасниками The Jonas Brothers (Гомес зустрічалася з Ніком Джонасом, а Свіфт зустрічалася з Джо Джонасом).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Насправді ми разом зустрічалися з братами Джонасом! Це була істерика" , - сказала Гомес в інтерв'ю KISS-FM UK у 2017 році, коли її спитали, як вона і Тейлор вперше зустрілися один з одним.

"Це було приголомшливо, тому що вона була дівчиною з великими кучерями, з усіма браслетами і ковбойськими чоботями, а я безперечно була багатообіцяючою, і ми просто ладнали. Це було найкраще, що ми винесли з цих стосунків".

З того часу вони залишилися вірними друзями.

Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт

Нагадаємо, що Селена Гомес перетворила свої груди на два глобуси.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт у спокусливій білизні стала першою жінкою, яка була удостоєна премії Brits Award.