Хіларія Болдуїн подарувала своєму чоловікові Алеку Болдуїну милий подарунок на честь 10-річного ювілею пари.

38-річна жінка подарувала своєму 64-річному чоловіку-актору зовсім нову обручку замість його старого, яке виявилося надто маленьким після того, як Болдуїн пошкодив руку минулого року.

Актор опублікував історію в Instagram, у якій пальці тримають обручку.

"Хочете знати, що я подарувала Алеку на нашу річницю?" - Запитала мати шістьох дітей (один у дорозі).

Сторіз Гіларі Болдуін
Сторіз Гіларі Болдуін

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Ще одне обручку. Він зламав руку, впавши з човна минулого року... і типовий АБ так і не полагодив його. Тому його турбує, що його кільце тепер підходить тільки на праву руку. Тому я купила йому розмір побільше і вставила крихітний діамант. поряд з нашим оригінальним гравіюванням: Somos un buen equipo" , - написала вона.

Іспанська гравюра перекладається як "Ми гарна команда".

Мати "Балдуїніто" продовжила: "10 років - це діамант, а він не хлопець з діамантами, але маленька тріска всередині кільця змушує його почуватися особливим" , - відмітивши Culte Collective, студію дизайну з Лос-Анджелеса, яка імовірно стоїть за сентиментом.

Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube
Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube

Колишній інструктор з йоги і Болдуїн одружені з 2012 року. Вони горді батьки 8-річної Кармен, 7-річного Рафаеля, 5-річного Леонардо, 4-річного Ромео, 1-річного Едуардо "Еду" та 16-місячного сина, а в березні Хіларія оголосила, що вони чекають на сьому дитину, дівчинку.

Алек також має дочку Айрленд, 26 років, від його колишньої дружини Кім Бейсінгер.

Нагадаємо, що Ріта Ора розсунула ноги і виставила свою "ватрушку" в обтягуючих шортиках.

Раніше ми повідомляли, що 64-річний Алек Болдуін, який убив українку Галину Хатчинс, стане батьком у 8 разів: "Ми задоволені".