Сергій Бабкін неординарний співак, який не перестає дивувати своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Наразі виконавець виставив одне просте фото з коротким описом, до якого абсолютно нічого додати. Україна перебуває у стані повномасштабної війни, розпочатої рашистами, вже понад 150 днів. Люди втомлюються, але не перестають боротися за свої життя, свободу та незалежність. А все через зграю у російської влади та їхніх жителів, які мовчазно підтримували путінський режим протягом 20 років, нічого не намагаючись змінити.

Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram
Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram

"Твоя особа, коли ти всіх переграв", - пише Сергій Бабкін у Stories.

На знімку постала наймерзенніша людина планети - владимир путін. Старий, нікчемний і згорблений. Він хотів увійти в історію, але зробить це як нікчема, яка вбила тисячі мирних жителів України, громадян Грузії та своїх власних - відправивши їх на безглузду війну проти нашої держави.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories
Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories

Перед цим Сергій Бабкін зафіксував на своїй сторінці найважче – з 24 лютого 2022 року через рашистів загинуло щонайменше 358 дітей.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна сіла на розкішному пляжі серед пальм і показала, як бореться зі стресом: "Вчуся чути себе"

Як повідомляв "Знай.uа", Сергій Бабкін "подружив" Тараса Шевченка з Бобом Марлі, такого виконання світ ще не чув: "Заграла новими фарбами"

Знай.ua писав, Сергій Бабкін похвалився талантом підростаючого сина: "Майбутнє в надійних руках"