Як відомо, останнім часом відома акторка не лише займається професійною діяльністю, а й активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона активно спілкується зі своїми підписниками. В соціальній мережі за нею стежать 707 тисяч осіб

Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати", попри те, що його режисер та продюсер українці, в ньому знімались переважно російські актори. І з початку повномасштабного вторгнення в Україну, вони не підтримали українську колегу. Після того Анна сказала, що не спілкується з ними.

А нещодавно стало відомо, зі слів російського діяча мистецтв Станіслава Садальського, що Тетяна Кравченко не дуже добре говорить про Анну Кошмал та назвала її підлою. А це через те, що Анна Кошмал ніби образилась на Тетяну кравченко та Федора Добронравова, через те, що вони її не підтримують та записала їх до "чорного списку".

Українська акторка опублікувала в сторіс свою реакцію на почуте. Вона розповіла, що новину дізналася від свого друга. Акторка звернулась до українських ЗМІ з проханням не публікувати чутки російських ЗМІ, які не варті нічого, все що вони придумують - це просто сміття, яке висмоктане з пальця сказала Анна.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Проте пізніше Кошмал все ж таки прочитала публікацію про себе та зацікавилася, що це в неї за "чорні списки" та хто в ньому, щоб самій бути в курсі.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".