Ведуча програми "Проспорт" та українська журналістка Олександра Лобода з ненавистю опікується бігом для фізичної підтримки свого тіла.

Дівчина не любить цей вид спорту, адже це надто нудно для неї. На фото Олександра у спортивному костюмі, а саме чорний топ та лосини, на ногах світлі кросівки. Волосся у дівчини зібране в хвіст.

Олександра Лобода. Фото: скріншот youtube
Олександра Лобода. Фото: скріншот youtube

"Я ненавиджу біг🙄. Але зараз це чи не єдиний спосіб займатися спортом. Бігати можна в будь-який час, у будь-якому місці скільки завгодно. Цей вид спорту не вимагає додаткового обладнання та абонементу до спортзалу. нудно. І я просто змушую себе виходити на пробіжку. Як полюбити біг? Чи є дієвий спосіб?", - пише Лобода.

На знімку вона з'явилася в кросівках, чорних лосинах і того ж кольору топіці. Вигляд у неї досить спортивний з поглядом кудись убік.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Олександра Лобода, фото: Instagram
Олександра Лобода, фото: Instagram

Фанати Саші радять бігати в компанії і тоді точно не скучиш. "Дві складові цієї медитації: приємна компанія і свій темп, що дозволяє говорити під час бігу", "Тож ненавиджу біг, але коли бігаєш у компанії, то набагато легше", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лобода роздяглася на камеру, виставивши на огляд ідеальні форми: "Це пожежа"

Як повідомляв "Знай.uа", Алан Бадоєв заступився за Макса Барських, який розлютив росіян скасуванням концертів: "У вас Кіркоров є"

Знай.uа писав, Катя Осадча готує українок до Дня Перемоги, щоб відсвяткувати на ура: "Не до того..."