25-річна акторка Анна Остапенко, яка зіграла Соню в першому сезоні "Перших ластівок" не досить активно розвиває свій блог в мережі instagram. Поки в неї всього 3,3 тисячі підписників й акторка не досить часто публікує фото свого особистого життя

Анна Остапенко та Олександр Невзоров . Фото: скрина відео
Анна Остапенко та Олександр Невзоров . Фото: скрина відео

Проте цього разу подія була варта публікації. Вона розмістила весільні фото, які підписала так:

"Друзі, привіт. В нас гарна новина!!!)Ми одружилися 💍✨ 18-го липня ми стали чоловіком і дружиною ❤️. Ми досі не можемо в це повірити, але наші обручки на безіменних пальчиках говорять, що це правда. Ми неймовірно щасливі, та хочемо розділити це щастя з вами."

Варто зазначити, що наречені досить оригінально підійшли до вибору весільного одягу. Костюм нареченого складався з білої сорочки та чорних штанів, а наречена обрала доволі оригінальну сукню без зайвих стразів, мережив та інших прикрас, а фата була вигляді великого банта. Проте "вишенькою" стало взуття пари - вони були в однакових білих кросівках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях шанувальники засипали молодят поздоровленнями:

"😍😍😍 вітаннячка щирі! Будьте щасливі 🤍🤍🤍🤍"

"Вау, вітаю, щастя та любові у ваші очі❤️"

"Яка классна новина!!! Вітаємо!!! Кохання на все життя!!!❤️❤️❤️"

Нагадаємо, Слава Камінська забула про велику сцену і виступила в переході: "Поплутав біс".

До слова, Потап та зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович здивували українців надзвичайними вміннями: "Вино перетворили на...".

Раніше ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів чому Дорофєєва кинула Дантеса: "Не треба було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох"