Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська продемонструвала надзвичайно гарний голос у підземному переході. Відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська активно веде свою сторінку в соцмережах, тому шанувальники завжди знають, що відбувається у житті улюбленої виконавиці. Зірка регулярно радує новими фото та відео, які нерідко "приправляє" гумором та своєю харизмою.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Так, цього разу знаменитість вирішила згадати виступи на великій сцені та заспівала для перехожих у підземному переході. Слава Камінська сіла на підлогу і заспівала для компанії, що зібралася біля неї. Також помилуватися співом змогли люди, що проходять повз.

"ПМС чи поплутав біс?", - підписала відео співачка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити, що зараз зірка знаходиться в Нідерландах, де вона не така відома, як в Україні. Тому можна припустити, що вдома на такий перформанс Камінська навряд чи зважилася б.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Крім того, наш портал інформував, MamaRika отримала по попі від чоловіка Мадонни, коли відпалювала з Надею Дорофєєвою та Яною Соломко: "Є чим пишатися, так?".