Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва розповіла, що перестала ретельно стежити за собою, оскільки зараз у неї з'явилися інші пріоритети у житті. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва – одна з найяскравіших представниць українського шоубізнесу, тому уваги шанувальників у неї хоч відбавляй. Зірка регулярно радує фанатів новими фото та ділиться деякими деталями особистого життя.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Надя Дорофєєва вирішила поспілкуватися з підписниками зізналася, що в останні місяці практично перестала стежити за собою. Якщо раніше догляд за тілом був чи не на першому місці, то зараз пріоритети змінилися.

"Якщо раніше догляд за собою мав особливе значення для мене, то зараз я змушую себе хоч іноді зробити щось. Інші пріоритети, інше життя", - поділилася Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories
Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

Співачки пояснила, що захотіла щось робити для себе з початком війни, але якраз приблизно на цей період випало її розлучення з Володимиром Дантесом, можливо, корінь проблеми лежить набагато глибше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес відхрестився від публічних відносин після розлучення з Дорофєєвою: "Більше не гратиму".

Також наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв розповів чому Дорофєєва кинула Дантеса: "Не треба було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес згадав, як збігав з Києва на дорогому авто та плюнув на Лазарєва та Баскова: "Хворі, гнили люди" .