Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем показав нове фото з війни та передбачив майбутнє російських окупантів. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем продовжує наближати перемогу України разом з іншими воїнами ЗСУ, але між завданнями завжди знаходить час трохи поспілкуватися із шанувальниками. Він регулярно радує новими фото з фронту та ділиться важливою інформацією.

Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Даніель Салем поділився новим знімком, яким сидить у кузові автомобіля чи бронетранспортера та дивиться в далечінь. Судячи з підпису до фото, телеведучий працює, щоб окупанти якнайшвидше забралися з України. Він зазначив, що як би не викручувалися загарбники, результат для них уже вирішений наперед і всім відомий.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Правда - як коротка ковдра, під якою завжди мерзнуть ноги. Її можна натягнути, загорнути, але цього все одно не вистачить. Можна повертатися, брикатися, але сховатися ніяк. І правда є одна - ви покидьки програєте", - написав Даніель Салем.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Василь Вірастюк "розклеївся", втративши близьку людину прямо перед зустріччю із Зеленським: "Відчуваємо біль".

Також ми інформували, Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.

Крім того, наш портал повідомляв, Лідія Таран та Марічка Падалко, зірки каналу "1+1", ридали під час першої зустрічі за час війни: "І невідомо, коли побачимось знову".