Анна Кошмал, скриншот: Instagram
Анна Кошмал, скриншот: Instagram

Відома акторка не лише займається професійною діяльністю, а й активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона активно спілкується зі своїми підписниками. В соціальній мережі за нею стежать 707 тисяч осіб.

Попри складні обставини та непрості відносини, що склалися наслідок війни між нею та російськими колегами, зірка знайшла в собі сили жити далі та допомагати всім, кому необхідна підтримка.

Нещодавно Анна відвідала Бучу, яка внаслідок війни зазнала значних руйнувань та зустрілась з дітьми. На зворушливих фото вони разом малювали.Публікацію вона підписала так:

"Малювала з дітками у Бучі☀️ Ті малі рученята такі талановиті і стільки всього відвертого перекладають на папір, свої емоції, переживання, віру у перемогу та любов до своєї України. "Не змити слід історії з молодого лиця".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У коментарях підписники підтримали акторку та написали:

"Ви дуже красива ❤️❤️❤️🔥 дякую вам що ви помагаєте нашій Україні Слава Україні 💪"

"Аня, ми захоплюємося вами😍 і вашою любов'ю до дітей! Пишаюся❤️❤️❤️"

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".