Брітні Спірс вкотре позбулася одягу, щоб влаштувати безладний показ у спальні.

Дану публікацію Брітні Спірс продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

40-річна співачка, схоже, не розуміє натяку на те, що багато з її 41,8 мільйонів підписників не хочуть бачити її оголену плоть. Однак, якби вона це зрозуміла, напевно, вона продовжувала б.

Останнім часом хітмейкер Hit Me Baby One More Time розділила онлайн-користувачів, викладаючи на популярній платформі свої палючі пікантні фотографії.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Доводячи, що найближчим часом вона не прийматиме жодних наказів ні від кого, Брітні повернулася ще раз із ще двома знімками, на яких вона позує голою.

На першому знімку Брітні можна побачити на розкішному ліжку, що підходить для королеви. Вона вирішила оголитися, використовуючи лише смайлик із рожевими губами, щоб приховати повністю оголену попу.

Демонструючи свою кокетливу сторону, Брітні перекинулася на живіт, використовуючи руку як щит для своєї скромності, коли вона лежала топлес на білих простирадлах.

Волосся зірки було зібрано в недбалу зачіску, а сама вона дивилася прямо в об'єктив камери.

Як і багато постів Брітні, її підписи часто загадкові, і останній не став винятком.

Вона написала: «ПРАВДА МАЄ ЗНАЧЕННЯ! Це жарт… Про що сьогодні думають мудрі пташки??»

Нагадаємо, що Брітні Спірс готує дует із Елтоном Джоном.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс схвилювала шанувальників своїми дивностями.