Відома співачка та акторка Наталя Могилевська постійно на зв'язку з шанувальниками. На сторінках соціальної мережі instagram вона ділиться подробицями особистого та творчого життя. З нетерпінням від неї чекають новин 1,3 млн підписників

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Наталя залишилась в україні та багато подорожувала з благодійними концертами. А зараз вона відкрила в собі новий талант - вона стала акторкою й зараз грає у театрі ім. Лесі Українки. Вона вражена популярності її моновистави "Я вдома".

Нещодавно співачка опублікувала нове відео, в якому вона розповідає про особливий день в її житті - це її день народження, який вона відзначить на сцені театру 2 серпня. Вона написала на своїй сторінці так:

"День народження на сцені театру! Для актриси велика радість - грати виставу в свій День Народження! Кожна зустріч з вами для мене - подарунок! В День народження він особливий!"

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях шанувальники відповіли Могилевській:

"Вітаю сердечно з днем народження, бажаю Вам всіх благ на землі під мирним небом над головою! ❤️😍❤️"

"Я б із великим задоволенням прийшла, але знахожусь в іншій країні. Те, що Ви, Наталю, робите для України є дуже цінним і українці будуть про це завжди пам'ятати. Яке ж це щастя, що у нас живут такі патріоти 🇺🇦💙💛❤️"

Нагадаємо, Наталю Могилевську оточили захисники з ЗСУ, є до чого причепитися: "Усю війну одне й те саме".

До слова, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал".

Раніше ми писали, що Наталя Могилевська зізналася, чого не вистачає їй на сцені: "Я вже починаю потихеньку писати"