Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, який донедавна був її коханою людиною, тепер, мабуть, із колишньою дружиною київського ресторатора. Хоча зараз поговоримо ми зовсім не про це, а про новий знімок, опублікований Дорофєєвою в Instagram Stories.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Там дівчина сидить на сходах і дивиться прямо на камеру. На ній видно білі тапочки, джинси та сорочка. На голові – жовта кепка. Обличчя спокійне, але губи здаються трохи більше звичайного. І в такий спосіб Надя Дорофєєва повторила знаменитий знімок Першої Леді Олени Зеленської.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ця фотографія розлетілася не лише в Україні, а й у всьому світі. Усі демонстрували те, як виглядає родина президента України. Як виглядає його дружина. Фото було зроблено відомим фотографом Енні Лейбовіц. Більше того, у цій фотосесії взяв участь Володимир Зеленський.

Але Надя Дорофєєва, зі зрозумілих причин, не буде удостоєна такої уваги. Хоча серед її фанів точно знайдуться ті, хто опублікує кадр у себе на сторінці.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Олексій Positiff Завгородній звернувся до росіян у новому треку російською мовою: "Нічого особистого"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес розповів, як його смілива мама хотіла набити обличчя чоловіків на сідницях: "Щоб колись сідала, вони розуміли..."

Знай.uа писав, "Колишній" Наді Дорофєєвої Позитив знайшов спосіб, як піти від Потапа з вогником: "Прийде час - за все відповісте"