Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала, як опановує танці на пілоні. Яскравими кадрами знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна активно займається волонтерством, допомагаючи українцям у цей складний період і водночас знаходить час як для власних захоплень, так і для спілкування з шанувальниками.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, знаменитість вирішила показати кадри, які багато хто хотів би не афішувати. На новому відео Анна Сагайдачна у танцювальній студії освоює пілон. Видно, що це тільки одне з перших занять, оскільки рухи ще досить грубі, але при цьому вже спостерігається дуже хороша розтяжка.

"Найчастіше на тренуваннях я кричу: "Я падаю". Хоча насправді зовсім ні. Дуже часто те, що ми вважаємо падінням, за своєю суттю є нашим зростанням", - підписала ролик Анна Сагайдачна.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зірка опублікувала кілька відео і якщо на першому спроба підкорити пілон виглядає досить незграбно, то наступного актриса вже робить помітні успіхи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один..."

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Дантес згадав, як збігав з Києва на дорогому авто та плюнув на Лазарєва та Баскова: "Хворі, гнили люди".