Відомий співак Олексій Завгородній, сценічне ім'я Positiff нещодавно написав трек-звернення до росіян та закликав колишнього продюсера Потапа та його дружину Настю повернутися в Україну

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

Про це співак розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну в по грамі "Слава+".

Як відомо, на початку літа Олексій разом з Мішель Андраде пішли від продюсера Потапа. Про це вони оголосили в соціальних мережах. після Цього співаки почали займатися самостійно сольними кар'єрами.

Варто зазначити, що ненадовго Завгородній зник з медіапростору, проте 29 липня він представив новий трек-звернення до росіян під назвою "Ничего личного". Пісню він виконує російською мовою. Співак вважає, вважає, що глядачі його зрозуміють, а його робота їм сподобається.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слава не зміг обійти увагою питання втечі з України насті та Потапа. Попри благодійні концерти, співаки відчувають хейт з боку шанувальників. Positiff відповів, що, на його думку Потапу потрібно повернутися в Україну, тим більше, що він не один ще про це каже, а багато його друзів, імен він не називав. Також Олексій підкреслив, що не бачить нічого такого, щоб заважало реперу повернутися.

Мені здається, йому дуже складно сприйняти це все і розуміти, як він повернеться, що воно буде. Я дуже хочу, щоб він повернувся і показав свою любов тут, яку він показує там, також і Настя. Бо немає нічого, що може цьому зашкодити. Я йому кажу, приїдь, ми тут обіймемося, поїдемо до військових і ти будеш тут зараз батєю. Я дуже сподіваюсь, що він все ж таке зробить це", - сказав Завгородній.

У коментарях шанувальники написали:

"Який сенс повернення? Вже показали, на що спроможні… хай постить новини з пабліків з-за кордону …"

"Потап здивував своїм виїздом!!! Пахне дуже рано його вчинок!! Не по чловічому"

Нагадаємо, Дорофєєва наостанок потерлася об позитиву прямо в метро.

Як повідомляв Знай. ua, "Колишній" Дорофєєвої Позитив готовий плавити паркет з іншого.

До слова, Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.