Українська поп-співачка Ірина Федишин дуже активна у соціальних мережах та розповідає цікаві подробиці про своє насичене життя шанувальникам, а зараз ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами. На артистку в Instagram підписано близько 420 тисяч людей.

Ірина Федишин розмістила дуже романтичний відеоролик з кадрами з весілля, з нагоди важливої ​​дати для її сім'ї – 29 липня співачка із чоловіком Віталієм Човником святкує 16 років спільного життя. Пісню до чарівного відео вони написали також разом і звучить вона чудово.

Федишин с мужем, фото из Instagram
Федишин с мужем, фото из Instagram

У кадрі також можна побачити сина артистки, її білу сукню та казковий момент обміну кільцями коханих. Прем'єра кліпу відбулася ще у 2021 році, але дуже підходить до нагоди.

"16 щасливих років разом 💫💞Так ніхто ще не кохав…Так ніхто не обіймав…Так ніхто ще на руках не носив…Так ніхто ще на губах не любив…" - написала Федишин.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники дружно привітали зіркову пару зі святом та побажали їм багато всього приємного.

Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/
Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/

Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/
Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин нарвалася на критику через торішнє відео, яке нещодавно опублікувала у мережі Instagram

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин зачепила історію маленького українця, який назбирав для авто для ЗСУ в Італії: "Читав вірші"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Федишин, Олександр Пономарьов та DZIDZIO у Празі вказали шлях російському військовому кораблю