Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка", згадав бурхливі дитячі роки. Фото він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Бєдняков приділяє чимало часу соцмережам, радуючи мільйонну армію шанувальників новими фото та відео з особистого життя, а також використовує сторінку для волонтерства та просто ділиться важливою інформацією.

Андрій Бєдняков. Фото: скриншот Instagram
Андрій Бєдняков. Фото: скриншот Instagram

На цей раз телеведучий поділився дуже рідкісним архівним кадром з дитинства. На фото маленький Андрій Бєдняков позує з пляшкою, мабуть, з-під вина, з якою намагається трохи відпити.

"Іноді хочеться напитися, як у дитинстві і не бачити всієї цієї хрні, що відбувається зараз", - підписав фото телеведучий.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Андрій Бєдняков у дитинстві. Фото: скрін instagram stories
Андрій Бєдняков у дитинстві. Фото: скрін instagram stories

Андрій Бєдняков пожартував, що насправді тоді не пив, а вже відчував, що стане мандрівником і готувався до зйомок у шоу "Орел і решка", тренуючись ховати гроші у пляшки.

"Насправді я не пив. Я просто вже тоді ховав 100$ у пляшки", - написав ведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Бєднякова з "Орел і Решка" розповіла, як каже з донькою про відсутність грошей у сім'ї: "Залізь у будь-яку кишеню і бери".

Також наш портал інформував, "колишній" Наді Дорофєєвій Женя Кіт згадав, як тікав від ракети і плювався чорним: "Наш будинок трусився від прильотів".

Крім того, наш портал інформував, Єген Кошовий з "Квартал 95" розповів, з ким живе президент і про свої 38 днів у підвалі: "Різноманітний зоопарк".